image

Bratislav Stanić

Advokat - ortak

Advokat Bratislav Stanić je osnivač i nosilac Advokatskog ortačkog društva “Stanić i partneri”. Advokaturom se bavi već četvrt veka, za koje vreme se bavio pružanjem pravnih usluga i konsaltinga za razne strane investitore, predstavništva i preduzeća u zemlji iz svih oblasti.

Širu biografiju pročitajte ovde.

image

Bojana Stanić

Advokat

Advokat Bojana Stanić je osnivač  Advokatskog ortačkog društva “Stanić i partneri”. Tokom svoje dvadesetogodišnje prakse bavila se pružanjem pravnih usluga u oblasti radnog prava i to izradom opštih akta, ugovora o radu i zastupanja pred sudovima u radnim sporovima povodom prava i obaveza iz radnog odnosa.

Širu biografiju pročitajte ovde.

image

Predrag Milosavljević

Advokat

Advokat Predrag Milosavljević je član Advokatskog ortačkog društva “Stanić i partneri” od 2008. godine, gde je nakon završenih studija prava započeo i uspešno završio svoju pripravničku praksu te nastavio rad u svojstvu advokata.

Širu biografiju pročitajte ovde.

image

Predrag Vuksanović

Advokat

Advokat Predrag Vuksanović je član Advokatskog ortačkog društva “Stanić i partneri” od 2008. godine, gde je nakon završenih studija prava započeo i uspešno završio svoju pripravničku praksu te nastavio rad u svojstvu advokata.

Širu biografiju pročitajte ovde.

image

Dragana Paunović

Advokat-ortak

Advokat, Dragana Paunović je član Advokatskog ortačkog društva od 2017. godine.Dragana ima više od deset godina iskustva pružanja usluga zastupanja klijenata u svim parničnim, vanparničnim i izvršnim postupcima. Bavi se i naknadnom štete, svih vrsta naplate štete, kao i štete iz osiguranja.

Širu biografiju pročitajte ovde.

image

Jovana Joksimović

Advokat

Advokat Jovana Joksimović je član Advokatskog ortačkog društva od 2016. godine, gde je došla iz Međunarodnog krivičnog suda za bivšu Jugoslaviju pred kojim je u svojstvu pripravnika učestvovala u timu odbrane u sudskom postupku protiv Radovana Karadžića.

Širu biografiju pročitajte ovde.

image

Deana Marović

Advokatski pripravnik

Advokatski pripravnik Deana Marović je član Advokatskog ortačkog društva “Stanić i partneri” od 2016. godine, gde je odmah nakon završenih studija prava, započela svoj pripravnički staž. Deana klijentima pruža pre svega usluge iz oblasti naplate potraživanja u postupku izvršenja i zastupanja klijenata u poreskim postupcima pred Poreskom upravom.

Širu biografiju pročitajte ovde.

image

Dina Vuksanović

Office manager

image

Alisa Vasiljević

Prevodilac - sudski tumač

Pitajte nas!

Ne morate doći kod nas u kancelariju kako bi dobili pravovremeni i sveobuhvatni pravni savet. Kratak opis pravnog pitanja ili situacije za koje Vam je potrebno pojašnjenje ili pravno mišljenje možete poslati na info@advsp.rs.

U najkraćem mogućem vremenskom periodu, kontaktiraće Vas neko od naših advokata, u cilju najbržeg i sveobuhvatnog rešenja. Na ovaj način štedite svoje vreme i novac, ali ne na uštrb kvalitetne usluge.