Predrag Milosavljević

Advokat Predrag Milosavljević je član Advokatskog ortačkog društva “Stanić i partneri” od 2008. godine, gde je nakon završenih studija prava započeo i uspešno završio svoju pripravničku praksu te nastavio rad u svojstvu advokata.  Predrag klijentima pruža usluge iz oblasti privrednog prava što pre svega podrazumeva, ali ne ograničava se na: postupak stečaja i likvidacije privrednih društava, sastavljanja Ugovora o zalozi, Ugovora o poslovno-tehničkoj saradnji, naplata potraživanja u postupku izvršenja pred sudovima i Javnim izvršiteljima, zastupanje u privrednim sporovima i postupcima povodom privrednih prestupa pred Privrednim sudovima.

Predrag, takođe, pruža usluge zastupanja klijenata u saobraćajnim, carinskim i poreskim prekršajima pred Prekršajnim sudovima,  kao i u postupcima povodom zaštite prava svojine pred parničnim sudovima.

Tečno govori engleski jezik i služi se ruskim jezikom.

Obrazovanje

  1. Peta beogradska gimnazija,
  2. Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu.

Članstvo 

  • Advokatska komora Beograda,
  • Advokatska komora Srbije.

Kontakt

pmilosavljevic@advsp.rs

info@advsp.rs

Oblasti rada

Parnica, Stečaj i likvidacije, Izvršenja, Imovinsko pravo, Prekršajno pravo, Privredno pravo.

Privredno pravo

Statusnim promenama i promenama pravne forme, Sprovođenje ili zastupanje u postupcima likvidacije i stečaja, pružanje saveta i izradom Ugovora koji su klijentima neophodni u svakodnevnom poslovanju i obavljanju delatnosti..

Više na: http://advsp.rs/privredno-pravo/

Sporovi

Analizu rizika vođenja postupka, Izradu strategije postupka, Priprema pravnih izveštaja..

Više na: http://advsp.rs/sporovi/

Kontakt